IKK pedagogisch coach

 Vanaf 1 januari 2019 moeten medewerkers in de kinderopvang gecoacht worden door de invoering van de wet Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang. En dat is op zich een mooie ontwikkeling voor de medewerkers en de kinderen die zij begeleiden.

Mijn ervaring is dat een coach kan helpen met reflecteren op je handelen en kan ondersteunen bij het onderzoeken wat er nog meer goed kan gaan. Ook de vertaalslag maken van beleid naar praktijk is een mooi onderwerp voor coaching.

Ik ben inzetbaar voor kleine opdrachten (denk aan een paar uur per week) en kan kleine organisaties wellicht met dit aanbod helpen om ook IKK proof te zijn, zonder iemand in vaste dienst te hoeven nemen.

Mijn opleidingen voldoen aan de vereisten: HBO-SPH, post HBO Pedagogisch Coach in de Kinderopvang en post HBO Talentbegeleider. Ik heb in-company de opleiding beeldcoaching (VIB) gedaan.
Ook mijn werkervaring helpt: VVE coach peuterspeelzaal de afgelopen 3 jaar en daarvoor 8 jaar pedagogisch adviseur (beleidsmedewerker) in de kinderopvang.
Coaching kan ook in het Engels plaatsvinden (ik heb mijn Cambridge Engels behaald op Advanced/Proficiency niveau).

Kosten: mijn uurtarief bedraagt 55 per uur (minimum afname is 3 uur per coachbezoek). Dit is inclusief b.t.w., exclusief reistijd en reiskosten.

Neem gerust contact op bij vragen, ik ben benieuwd wat we voor elkaar (en de medewerkers en kinderen) kunnen betekenen!

www.veranderingenkinderopvang.nl/ikk