Nieuws
uit de Beehive

Nr.20 - februari 2016

De Week van de Hoogbegaafdheid

Van 11 t/m 19 maart is de landelijke Week van de Hoogbegaafdheid; een week boordevol activiteiten in het hele land (en in BelgiŽ) om hoogbegaafdheid positief onder de aandacht te brengen.

Ook ik wil graag mijn bijdrage leveren en heb een aantal activiteiten in Schiedam georganiseerd.
Op de site Week van de Hoogbegaafdheid staan alle activiteiten, de week wordt afgesloten met het jaarlijkse Festival van Talent.

Met Cleverbee besteed ik veel aandacht aan het delen van kennis; met professionals (gastouders en pedagogisch medewerkers), met ouders (Kennis, Koffie en Koek bijeenkomsten) en met kinderen (de 'ben jij de baas van je brein' serie). Daar past deze Week van de Hoogbegaafdheid natuurlijk ook prima bij.
In de agenda hieronder staan de activiteiten voor deze week (en andere weken).

Agenda voor maart

3 maart Start van de workshopserie 'ben jij de baas van je brein' in Schiedam. Een serie van 6 workshops voor kinderen in de bovenbouwleeftijd. Er is nog plaats!

12 maart Trainingsdag Ontwikkelingsvoorsprong in Utrecht; een dag vol kennis over de signalen en uitdagingen van het jonge kind met ontwikkelingsvoorsprong (nog beperkt plaats).

*14 maart Lezing van Machiel Blok (hoogbegaafdenbegeleider Primo scholen Schiedam) over onderwijs aan hoogbegaafden (Buurtvrouw Schiedam)

*17 maart Linda van der Klooster (zij is de domste thuis) signeert en verkoopt haar boek en beantwoord vragen (Buurtvrouw Schiedam)

*17 maart Open workshop 'ben jij de baas van je brein' (Buurtvrouw Schiedam)

*17 maart Lezing over het jonge kind met ontwikkelingsvoorsprong (signalen en uitdagingen in vogelvlucht) door Mirjam Veldhoven Cleverbee (Buurtvrouw Schiedam)

*30 maart Boeken met een bite; uitdagende boeken voor het jonge kind met voorsprong. Lezing met boekenverkoop door Mirjam Veldhoven Cleverbee (boekhandel Post Scriptum Schiedam)

Alle activiteiten zijn terug te vinden op de Cleverbee facebookpagina. Aanmelden kan ook via deze pagina. Voor de lezing in Post Scriptum kunnen kaarten worden afgehaald. De activiteiten met een * zijn gratis.
Cleverbee
Mirjam Veldhoven
06 239 791 90
mirjam@cleverbee.nl