Nieuws
uit de Beehive

Nr. 38 - December 2018

De koers naar 2019

Afgelopen jaar, 2018, was een jaar met hard werken en veel ballen in de lucht zien te houden. En werken in loondienst (als VVE coach) en daarnaast aandacht creŰren voor en kennis delen over ontwikkelingsvoorsprong, het was een beetje veel. In 2019 zal ik me meer richten op het jonge kind met ontwikkelingsvoorsprong. En, toeval bestaat niet, vorige maand stond ik in 2 kinderopvangtijdschriften met daarin aandacht voor hoogbegaafde jonge kinderen en ontwikkelingsvoorsprong!

Afgelopen jaar heb ik trainingen en workshops over ontwikkelingsvoorsprong gegeven aan pedagogisch medewerkers, gastouders en medewerkers van CJG, ik heb met stichting IQ+ in het Westland meegewerkt aan aandacht voor en kennis delen over ontwikkelingsvoorsprong (van symposium presentatie tot het opzetten en begeleiden van een peutergroep voor peuters met voorsprong), individuele ouders begeleidt die een steun in de rug konden gebruiken in de opvoeding of bij het vinden van een juiste plek voor hun kind op school of opvang en de 2-maandelijkse Kennis, Koffie en Koek voor ouders en andere ge´nteresseerden.
Natuurlijk ga ik verder met kennis delen; over voorsprong, over executieve functies, over een uitdagend aanbod voor jonge kinderen (hoe pak je dat aan?), Maar ik wil ook graag een richtlijn gaan maken om pedagogisch medewerkers en gastouders meer houvast te geven over dat uitdagende aanbod voor jonge kinderen. Van activiteit tot ouderbetrokkenheid!

Ik nodig jullie van harte uit om mij te voeden met vragen, suggesties over wat jullie willen weten over dat jonge kind met voorsprong!

Ik wens jullie hele fijne dagen en een heel goed 2019, bedankt voor de samenwerking; ik heb ervan genoten!

Agenda

De agenda wordt nog gevuld en ik kom graag bij jou in de buurt langs. Mail me als je interesse hebt!

Alle evenementen zijn te vinden op facebook
Cleverbee
Mirjam Veldhoven
06 239 791 90
mirjam@cleverbee.nl