Nieuws
uit de Beehive

Nr. 43 - Mei 2020
   

Corona of niet....

Oog en aandacht voor ontwikkelingsvoorsprong blijft belangrijk. 

Door de opkomst en aanwezigheid van Corona zijn de plannen flink gewijzigd, maar het mooie was dat de Corona maatregelen ook mooie dingen hebben gebracht. Zo is de start van De Jonge Onderzoekers groep bij Stichting Kwest uitgesteld tot na de zomer, maar heb ik een online thematisch  aanbod ontwikkeld voor peuters en kleuters die wat extra uitdaging konden gebruiken. De Jonge Onderzoekers online was een succes, de kinderen keken uit naar de Zoommomenten en ouders ontvingen een mail met inspiratie en tips.
Dit aanbod blijft in mijn assortiment; een wekelijks kwartier online met peuter of kleuter en voor ouders een mail met tips voor nog meer activiteiten en opvoedondersteuning. Aanmelden kan zowel voor de groep in Naaldwijk als voor de online momenten, mail gerust als je meer wilt weten.

Met de Expertgroep Ontwikkelingsvoorsprong hebben we door Corona minder trainingen te doen (hoewel we ontdekt hebben dat online trainen ook fijn en doeltreffend is), maar meer tijd om onze plannen uit te werken. Zo krijgt de jaaropleiding Expert Ontwikkelingsvoorsprong (op je locatie en binnen je organisatie) en Expert Hoogbegaafdheid in de Zorg steeds meer vorm. Mooie opleidingen die je deskundigheid vergroten, waardoor je de specialist op je werk kunt worden en je collega's en ouders kunt ondersteunen en adviseren om ook deze kinderen te zien en te stimuleren. De opleiding start in januari 2021 en binnenkort vind je op de website van de Expertgroep meer inhoudelijke informatie en folder.

Mocht er iets zijn waarbij je ondersteuning of advies kunt gebruiken, schroom dan niet om contact op te nemen. 

Blijf gezond en blijf lief voor elkaar!
Fijne zomer allemaal.....

 
 
 


  


Cleverbee
Mirjam Veldhoven
06 239 791 90
mirjam@cleverbee.nl