Nieuws
uit de Beehive

Nr. 44 - december 2020
   

Wat een jaar inderdaad

Ik las afgelopen week een tip om om te kunnen gaan met tegenslagen. Tel je zegeningen, count your blessings, denk terug aan de fijne momenten en de dingen die goed waren. En, ook al ligt deze tip voor de hand, het is wel een waardevol hulpmiddel. 
Natuurlijk was dit jaar raar en liepen zaken zo ontzettend niet volgens plan, dat staat vast. Maar dit jaar leverde ook zaken op als creativiteit aanspreken en inventief zijn.

Wat neem jij mee naar 2021? Wat zijn dingen die je hebben verrast en waar je trots op bent?
En neem natuurlijk ook even de tijd om stil te staan bij moeilijkheden en verdriet wat er ook is geweest in 2020. Zo blijft de balans aanwezig.....
Ik wens je gezellige feestdagen en een mooi  en gezond 2021.

Tot volgend jaar met warme groet,
Mirjam
 

 
 

Plannen voor 2021

Misschien win ik de #VROEGprijs in 2021 voor mijn werken met en voor peuters met ontwikkelingsvoorsprong. Je kunt op mij stemmen tot eind januari.
In januari start de Expert jaaropleiding ; met deze opleiding willen we experts opleiden in de kinderopvang, peuterspeelzalen en Jeugdgezondheidszorg om vroegsignalering en passende begeleiding voor ieder kind toegankelijk te maken.
Na de lockdown gaan De Jonge Onderzoekers weer verder spelen en mag ik een pilot aanbieden aan groep 3 en 4 leerlingen in het Westland met een uitdagend dagdeel en wil ik graag nog meer ouders bereiken om te ondersteunen bij opvoeden en een passende opvang/onderwijs plek te vinden voor hun kind.

 


  


Cleverbee
Mirjam Veldhoven
06 239 791 90
mirjam@cleverbee.nl