Nieuws
uit de Beehive

Nr. 45 - februari 2021
   

Vroegwerkers aandacht voor ontwikkelingsvoorsprong

Waarschijnlijk hebben jullie wel meegekregen dat ik genomineerd was voor de Vroegwerker prijs 2021, uitgeschreven door Vakblad Vroeg.
En ik heb genoten van het hele traject, van nominatie tot de uitslag online afgelopen vrijdag.

De nominatie was ingediend door Elles Drop, clustermanager
0-4 bij Stichting Kwest. Dat was al een cadeau, een erkenning van mijn inspanning. Toen bleek dat ik bij de laatste 3 genomineerden behoorde en dat vergrootte de erkenning nog meer. Daarna het maken van een korte film om te laten zien wat er bij De Jonge Onderzoekers plaatsvind en waarom. Ook een feestje, dankzij het vakmanschap van Lucia Berg.
En gedurende dat hele proces ging het onderwerp ontwikkelingsvoorsprong langs de social media, langs ouders, medewerkers uit de kinderopvang, uit de jeugd gezondheidszorg, onderwijs, GGZ en nog veel meer mensen.

Ik ben uiteindelijk 2e geworden, maar voor mij was de hoofdprijs allang binnen: aandacht voor het onderwerp en erkenning van mijn werk (als ZZP'er door samenwerking en verbinding met anderen)!
Saskia Bakker, jurylid van de Vroegprijs, heeft een filmpje opgenomen waarin zij aangeeft waarom zij mijn nominatie belangrijk vind.

Dank allemaal voor jullie steun en stem!

Warme groet,
Mirjam

 
 

De Jonge Onderzoekers

Gaan weer draaien na de opening van de kinderopvang. De groep is momenteel vol, maar natuurlijk gaan er weer peuters naar school in de komende maanden. Meld je aan of vraag om informatie als je interesse hebt.
Wil je misschien, als professional of als ouder, van gedachten wisselen over opzet en uitvoering? Ook daar kun je me om vragen.

De jaaropleiding Expert Ontwikkelingsvoorsprong van de Expertgroep Ontwikkelingsvoorsprong is gestart. Maar later dit jaar komt er een online versie. Meer weten over de inhoud? Kijk op de site.
 


  


Cleverbee
Mirjam Veldhoven
06 239 791 90
mirjam@cleverbee.nl