Wie ben ik?

 

Ik werk al sinds jaar en dag met mensen: lange tijd in het wonen en dagbesteding voor verstandelijke gehandicapte volwassenen. Ook binnen kinderopvang en peuterspeelzaalwerk heb ik veel ervaring;
als leidinggevende, pedagogisch beleidsmedewerker en coach.


Ik ben afgestudeerd HBO SPH’er (Sociaal Pedagogisch Hulpverlenen), pedagogisch coach (post-HBO), heb mijn Cambridge English diploma en heb de opleiding Talentbegeleider bij Novilo gevolgd. Met mijn diploma’s ben ik gekwalificeerd pedagogisch coach.

Laat voorjaar 2013 heb ik de landelijke werkgroep ‘Signaleren en begeleiden van kinderen onder de 4 met een voorsprong’ opgestart. Deze werkgroep (met meer dan 25 deskundigen uit het hele land) heeft de aandacht vergroot voor dit onderwerp door kennis te delen met veel verschillende groepen (ouders, opvang, overheden, consultatiebureaus).

Ik ben lid van de Raad van Advies van Stichting iQ+. Deze stichting zet zich in voor het hoogbegaafde kind opdat het kan opgroeien in een omgeving waarin het wordt gezien en gehoord. Je mag er zijn! Is het devies.
Ook ben ik lid van de Expertgroep Ontwikkelingsvoorsprong. Samen met mijn collega’s delen we kennis over ontwikkelingsvoorsprong en hoogbegaafdheid met professionals rondom het jonge kind.


Interview (28-10-2015, Arjen van Bruinnessen voor Radio Schiedam)